Termeni si conditii

Aceasta sectiune este dedicata politicii de termeni si conditii folosita de antonime.ro in desfasurarea zilnica a activitatii.

Odata cu accesarea antonime.ro se considera ca ati acceptat deplin si neconditionat termenii de mai jos, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acestia va rugam sa parasiti imediat site-ul.

Informatiile continute de site-ul nostru sunt destinate numai pentru uz propriu. Orice reproducere, reformulare sau trunchiere a acestora sunt strict interzise, indiferent daca acestea sunt folosite in mediu online, in publicatii electronice sau tiparite pe hartie.

Daca doriti sa folositi aceste informatii in scop comercial, este bine sa ne adresati o cererea in scris. Daca suntem de acord cu dumneavoastra, veti capata acordul nostru in scris pentru folosirea acestor informatii in alte scopuri decat cele comerciale.

Antonime.ro nu poate fi tras la raspundere pentru daunele ce pot interveni ca urmare a folosirii informatiilor de pe site, indiferent de momentul, locul sau ocazia in care acestea isi pot face aparitia.

Va atragem atentia ca informatiile de pe site sunt de uz general, nefiind destinate cazurilor particulare. Inainte de a aplica aceste informatii este indicat sa cereti sfatul unor specialisti in domeniu.

Antonime.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra corectitudinii si a informatiilor prezente pe site si nu raspunde sub nicio forma asupra conformitatii acestora.